vakantie

Vanwege de zomervakantie is Lakspuiterij De Uitkomst gesloten van maandag 31 juli t/m vrijdag 18 augustus 2023 (week 31 t/m 33).

Over ons 

Het Geldropse bedrijf Lakspuiterij De Uitkomst b.v. is opgericht in 1965. De Uitkomst is sindsdien uitgegroeid tot een succesvol fullservice industrieel lakspuitbedrijf. Wij werken voor kleine en grote toeleveringsbedrijven en voor nationale en internationale producenten van eindproducten in de auto-, elektronica-, consumentengoederen- en defensie-industrie. Wij realiseren uw ambities met onze productiemogelijkheden, ervaring en productkennis. Bij ons kunt u terecht voor o.a. poedercoaten, natlakken, beitsen, zinkfosfateren, ijzerfosfateren. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Geschiedenis van Lakspuiterij De Uitkomst

Het Geldropse bedrijf Lakspuiterij De Uitkomst is opgericht in 1965; De Uitkomst is sindsdien uitgegroeid tot een succesvol fullservice industrieel lakspuitbedrijf. 

 

Meer informatie, advies, specifieke vragen of alleen een vrijblijvende kennismaking? Bel 040-2858013 of stuur een bericht via de contactpagina.

 

Vacature